Οροι Χρήσης

Το paintfix.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου και αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας "Χρώματα Λημναίος", με διεύθυνση έδρας Βερίτη 25, Χίος (ΑΦΜ: 036830496 / Δ.Ο.Υ Χίου). 


Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας μας, διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

1. Διαθεσιμότητα: Ορισμένα προϊόντα μπορεί να μην είναι διαθέσιμα. Συνήθως αυτά αφορούν προϊόντα εισαγωγής. Παρ' όλα αυτά εσείς μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας και για τα προϊόντα αυτά και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.
Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να σας παραδοθούν όλα μαζί ή τμηματικά.


2. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προσυμφωνημένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


3. Ευθύνη paintfix.gr: Η paintfix.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της . Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που κατά την παράδοση αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας.


4. Διαφημιστικά μηνύματα: Η paintfix.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της, να εγγραφούν στο site της ως μέλη και να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών - ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου, fax κλπ. Η paintfix.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία της. Είναι δεδομένη η δυνατότητα των μελών να διακόψουν όποτε επιθυμούν τη λήψη διαφημιστικών μηνυμάτων.


5. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Η paintfix.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.


6. Ισχύον Δίκαιο: Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της paintfix.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.


7. Περιεχόμενο της paintfix.gr : Η paintfix.gr διατηρεί τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου της ιστοσελίδας της και οποιαδήποτε αντιγραφή αυτών απαγορεύεται και διώκεται νομικά.