Επιστροφές - Ακυρώσεις

Στην προσπάθεια μας να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα εκτός των προϊόντων σύνθεσης από εμάς (π.χ χρώμα αυτοκινήτου).
 
Οι πελάτες μας μπορούν να ζητήσουν την αντικατάσταση των προϊόντων ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 14 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν όλους τους Όρους Επιστροφής που αναφέρονται παρακάτω :

- Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε (χωρίς σημάδια φθοράς ή λερώματα) και σε κατάσταση επαναπώλησης.
- Το προϊόν πρέπει να φέρει όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά έγγραφα ή φυλλάδια που είχε χωρίς αυτά να είναι σχισμένα.
 
Εάν το προϊόν πληρεί όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς και θα σας επιστρέψουμε πίσω τα χρήματά σας ή θα σας το αλλάξουμε με κάποιο άλλο προϊόν επιλογής σας. Σε περίπτωση διαφορετική με τα παραπάνω η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
 
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι :
 
- Δεν μπορεί να επιστραφεί το κόστος των μεταφορικών παρά μόνον η αξία των προϊόντων.
- Τα έξοδα για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος ή την ανταλλαγή του με ένα άλλο τα αναλαμβάνει ο πελάτης.
- Τα έξοδα για την επιστροφή και αντικατάσταση ενός ελαττωματικού προϊόντος τα αναλαμβάνει η εταιρεία μας. 

Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνσή μας καθώς η εταιρεία μας ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας.
Η εταιρεία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για επιστρεφόμενα προϊόντα που χάνονται κατά τη διάρκεια της επιστροφής.

Παρακαλούμε δώστε μας 15 εργάσιμες ημέρες για την παραλαβή και προώθηση της επιστροφής σας.